Blog Detail

Zeleni val na Novosadskim danima proleća od 15. do 19. marta 2016.

15 Mar 16
Marija
, ,
No Comments

Dragi svi i drage sve,

koji pratite, a i oni koji planirate da pratite naš rad, štand Zelenog vala postavljen je na Spensu na manifestaciji “Novosadsko proleće” 2016-e godine koju organizuje Pokret Gorana Novog Sada.

Potrudili smo se da za ovu manifestaciju proširimo prodajni program. Pripremili smo i nove ručne radove sa motivima ranog prolećnog cveća.

A na ovoj manifestaciji promotivno po prvi put Prirodni dezodoransi sa mirisom limuna i lavande. Prirodni dezodorans štiti od neprijatnih mirisa, ali i neguje osetljivo područje vaših pazuha. U sastavu prirodnog dezodoransa našli su se kokosovo ulje, ši buter, soda bikarbona, zelena glina, pčelinji vosak, etarska ulja limuna, odnosno, lavande. Zahvaljujući pažljivo odabranoj kombinaciji prirodnih sastojaka dezodorans smanjuju rast bakterija i neguje, a zahvaljujući zelenoj glini, deluje antitoksično i smiruje nadraženu kožu.

Uz put da se malo i pohvalimo. Uspeli smo od kartona i novine, da napravimo i zelenu izložbenu poličicu za naše proizvode. Na slikama u nastavku, možete videti i tu vrstu našeg ručnog rada. Nije baš čvrsta kao drvena, ali za laganije stvarčice može da posluži.

U nastavku i nekoliko sličica, našeg izložbeno – prodajnog štanda.

Dani proleća 2016 - Zeleni valDani proleća 2016 - Zeleni valDani proleća 2016 - Zeleni valPrirodni dezodoransi Zelenog vala - limun i lavandaDani proleća 2016 - Zeleni valDani proleća 2016 - Zeleni valDani proleća 2016 - Zeleni val

Leave A Comment