Домаћи сапуни

Домаћи сапуни Мерино праве се хладним поступком сапонификацје маслиновог, палминог и рицинусовог уља. Домаћи сапуни Мерино, сама реч им каже,  погодни су за ваше меко и нежно купање и умивање, влаже и негују кожу. Сапуне можете  користити и за прање косе.  После њих коса ће бити врло ефикасно опрана и помало разбарушена, па је препоручљиво да после сапуна нанестете и балзам за косу. Мерино сапуни производе се у 4 врсте:

  1. Сапун Мерино – неутралан – нема никаквих додатака осим базе горе поменутих сапонофикованих уља. Погодан је за све оне који воле неутралан мирис. Због своје неутралности, погодан је и за интимну негу.

  2. Сапун Мерино – невен – обогаћен је додатно невеновим уљем и сушеним цветом невена. Такође је неутралног мириса. Препоручује се за купање и умивање суве и нормалне коже.

  3. Сапун Мерино – кантарион – додатно је обогаћен уљем кантариона и сушеним цетом кантариона. Има врло благ мирис кантариона. Препоручује се за купање и умивање масне и нормалне коже.

  4. Сапун Мерино – лаванда – мајчина душица – додатно је обогаћен уљима мајчине душице и лаванде, те сушеним цветом поменутих биљака, као и етарским уљем лаванде. Сапун има опојни мирис лаванде, препоручује се за нормалну и мешовиту кожу, те за све оне који воле нежан мирис лаванде.

Домаћи сапуни Мерино

Домаћи сапуни Мерино