О нама

Рекла бих да је инспирација за причу Зеленог вала, дошла самим рођењем у једном малом градићу по имену Гламоч. Јер је тај градић и његово село показао слободу и лепоту живљења у природи, брања и справљања само онога што убереш или сам узгојиш.

Први кораци материјализације инспирације, било је оснивање Предузетничке радње Зелени вал у Новом Саду, која се бави производњом природне козметике и ручно рађених сапуна.

Следећи корак било је оснивање истоименог Еколошког удружења Зелени вал у Гламочу, јер се управо тамо узгаја и бере еколошки биљни свет који користимо у производњи, како би путем истоименог Еколошког удружења наш производ дошао и у Босну и Херцеговину.

У трећем кораку спојили смо угодно и корисно. 🙂 Лепоту природе, самониклог и узгајаног биља, које расте у чистом окружењу Гламочког поља, унели смо у наш производ,  физички и духовно. Пажљиво бирамо сваки састојак у производу, и увек се трудимо да буде још квалитетније, разноврсније и боље.

На даље, желимо да разним акцијама и едукацијама, инспиришемо човека на буђење свести, повратак себи и природи. Желим да спојим град и село, јер само једно уз друго, могу да расту и да се развијају. Стога Еколошко удружење и предузетничка радња Зелени вал, свим срцем желе да послују у дослуху са природом како би развијала квалитетан производ и услугу за највише добро свих нас.

Више о нашим производима погледајте кликом на следећи линк: Производни програм Зеленог вала

 

cropped-cropped-Naslovna2-1.jpg